Videokonferencia: Intézményi eszköz regisztrációja


Az alábbi igénylést akkor töltse ki, amennyiben intézménye H.323/SIP kompatibilis videokonferencia eszközzel rendelkezik és azt szeretné felsőoktatási-kutatási videokonferencia hálózatba regisztrálni és elérhetővé tenni. A regisztrációt követően az eszköz hívószámot kap, hozzáférést biztosítunk az MCU (multipont szerver) foglalási rendszerhez, műszaki támogatást nyújtunk, valamint lehetővé válik a központi címtárhoz való csatlakozás. A szolgáltatás ismertetője Kérjük, töltse ki a *-gal jelölt mezőket! Az igénylés folyamatáról itt talál leírást

Igénylő intézmény adatai
Videokonferencia eszköz adatai
A felhasználók hozzáférését biztosító személy
Az eszköz műszaki üzemeltetéséért felelős személy

Erre a címre történik a kitöltött adatokat tartalmazó dokumentum kézbesítése.

és mint a KIFÜ által nyújtott szolgáltatások felhasználója, ezúton igazolom, hogy a KIFÜ Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatát megismertem, és hozzájárulok ezen az űrlapon közölt személyes adataim a KIFÜ által, a hatályos magyar Adatvédelmi Törvény és kapcsolódó szabályozások betartásával történő kezeléséhez.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni. Kérjük egy szóközzel elválasztva adja meg a két szót. A hangszóró ikonra kattintva szavakat fog felolvasni a rendszer.