Levelezési lista

Ezzel az űrlappal a KIFÜ által üzemeltetett levelezési listát lehet igényelni. Az igénylés folyamatáról itt talál leírást Kérjük, töltse ki a *-gal jelölt mezőket!

@listserv.niif.hu

3-40 karakter hosszú, ékezet nélküli kisbetűket, számokat, aláhúzást illetve kötőjelet tartalmazó név. A lista a <lista_neve@listserv.niif.hu> címen lesz elérhető.

A szolgáltatás igénylőjének neve.

Az igénylő elektronikus postafiókjának címe.

A lista nyelve határozza meg, hogy alapértelmezetten milyen nyelvű lesz a lista web-es felülete, valamint az automatikusan generált üzenetek. Amennyiben más nyelvet igényelne, kérem írja le a Megjegyzés mezőben!

Csak KIFÜ csatlakozott felhasználók igényelhetnek levelező listát

és mint a KIFÜ által nyújtott szolgáltatások felhasználója, ezúton igazolom, hogy a KIFÜ Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatát megismertem, és hozzájárulok ezen az űrlapon közölt személyes adataim a KIFÜ által, a hatályos magyar Adatvédelmi Törvény és kapcsolódó szabályozások betartásával történő kezeléséhez.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni. Kérjük egy szóközzel elválasztva adja meg a két szót. A hangszóró ikonra kattintva szavakat fog felolvasni a rendszer.