CA regisztráció

Tisztelt Felhasználóink!
A KIFÜ szolgáltatás igénylő űrlapja a továbbiakban nem használható az igénylés rögzítésére. A nagy mértékben megváltozott igénylési és felhasználási folyamatok kezelésére az egyedi igények kiszolgálására az egységes e-mailes bejelentést lehet használni. Az igénylést az ugyfelszolgalat@kifu.hu címre elküldve teheti meg.
Türelmüket és megértésüket köszönjük!

CA regisztrációs űrlap Az űrlap kitöltésével kapcsolatos információk az alábbi oldalon találhatóak: http://www.ca.niif.hu/hu/igenyles A kitöltött űrlap adataival egy PDF dokumentumot készít az oldal, amelyet az űrlapon megadott e-mail címre küld el. A kapott dokumentumot kinyomtatva, és a dátum és aláírás mezőket kitöltve postai úton vagy személyesen a KIFÜ címére kell eljuttatni. Kérjük hagyja üresen azokat a mezőket a kapott dokumentumban, amelyeket a rendszer nem töltött ki automatikusan. A sikeres igényléshez a következő dokumentumokat kell csatolni: Személyes tanúsítványnál: személyazonosságot igazoló irat másolata; munkáltatói vagy hallgatói jogviszony igazolása. Szervertanúsítványnál: személyazonosságot igazoló irat másolata; domainnév felhasználási nyilatkozat.

Erre a címre történik az itt megadott adatokkal kitöltött űrlap kézbesítése PDF formátumban.

Tanúsítvány kérés (PKCS#10) *

Útmutató az igényléshez. A sikeres igénylés érdekében használja az KIFÜ által készített konfigurációs állományt a generáláshoz. Kérjük ügyeljen arra, hogy ne legyen extra karakter (pl. soremelés) az utolsó "-" karakter után.
Kérjük minden esetben GENERÁLJON ÚJ KULCSOT, és úgy generálja a kérést, mert az NIIF CA 2 CP/CPS-e a tanúsítvány MEGÚJÍTÁST már NEM támogatja.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni. Kérjük egy szóközzel elválasztva adja meg a két szót. A hangszóró ikonra kattintva szavakat fog felolvasni a rendszer.